torsdag 7 april 2011

Förrätt

Så tunn oxfilé och rikligt med parmesan. Och självklart champagne.
Published with Blogger-droid v1.6.7

14 kommentarer:

  1. Åhherregudsågott! Nu inser jag hur hungrig jag egentligen är. Kunna springa nu, med den bilden på näthinnan?! :/

    SvaraRadera
  2. Ja... och sen får vi sitta här och vänta på
    varmrätten förstås! Undrar om du vet vad du utsätter oss för?? Skulle inte förvåna mig om det blir en dessert/efterrätt också.. då vet jag inte om jag loggar in alltså.

    SvaraRadera
  3. Ja guuuud så hungrig jag är :D

    SvaraRadera
  4. Men alltså, jag kommer inte före den 19 maj... ;D

    SvaraRadera
  5. Jag har precis ätit köttsoppa med finncrisp och ett glas vatten. Det var också gott!

    SvaraRadera
  6. Vem föredrar inte champagne framför arbete!? Men det var länge sen jag drack champagne nu, alldeles för länge sen.....

    SvaraRadera
  7. Stort o smått: Varför skulle du springa?

    Ting: Det var oerhört gott!

    Realisten: Kom hit och ät med mig då.

    Småländskan: Sicken tur jag har, du kommer logga in eftersom jag inte tog efterrätt.

    Shamrock: Japp!

    Gafflan: Inte jag.

    Monica: Men då kör vi samma meny! Välkommen!

    Nilla: Fortfarande?

    Knasterfaster: Det är också gott, ibland.

    Fru Hansson: Ingen borde behöva säga att det var länge sen de drack champagne!

    Kristina: Nähä!

    SvaraRadera
  8. ååhhhhhhhhhhh.....*Dregel*

    SvaraRadera
  9. Suzan: Men vilken okristlig tid du är uppe!

    SvaraRadera

Sagt är sagt, så det så! Vill du hellre skriva ner det så gör det här.